+4 0731-813.188

Blue Astral SRL

Search More

Vandut Apartament 2 camere - Mamaia, Constanta

38 minute ·

Urbnx - X One - Constanta

Comision 0% - Apartament cu 2 camere de vanzare in Constanta cu vedere spre Lacul Siutghiol si Statiunea Mamaia. Suprafata totala construita 76.97 mp din care suprafata utila 55.01 mp si balcon 8.65 mp, rezultand astfel o suprafata utilizabila de 64.66 mp.

Apartamentul este pozitionat la etajul 2, in cadrul imobilului Urbanx in apropiere de Bd. Tomis, inainte de Elvila, in zona Palazu Mare.

Urbanx One este un bloc intim de locuinte cu doar 11 apartamente, unde beneficiarii se pot bucura de linistea si facilitatile unei locatii ferite de agitatia urbana dar foarte aproape de principalele puncte de interes ale orasului Constanta.

Finisajele de lux si combinatiile de materiale folosite pentru fatade, spatiile comune dar si pentru interioarele apartamentelor vor creea unul dintre cele mai speciale imobile construite pana in prezent in Constanta.

Apartamentul se preda complet finisat la cheie pana la 1 iunie 2019 cu bransamente la toti furnizorii de utilitati.

Pret de vanzare 59904 euro + TVA sau 62900 euro TVA inclus de 5% – Pret valabil in conditiile achitarii unui avans de 25% la semnarea promisiunii notariale si diferenta in 3-4 rate pe etape de executie.

Preturi preferentiale si negociabile in functie de valoarea avansului initial.

Beneficiarii au posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare in proprietate, la pretul de 3500 euro.

Utilitati
  • Gaz
  • Garaj