+4 0731-813.188

Blue Astral SRL

Search More

Vandut Spatiu comercial - , Sambata de Sus

 

Descrierea Proprietatii Imobiliare
: HOTEL- (fost hotel Diana) PRET: 750.000 EUR
Imobil impunator cu stil arhitectonic specific hotelurilor montane si influente stilistice neo-romanesti, cladirea este compusa din 3 corpuri de cladire armonios imbinate structural si arhitectonic compuse din:
receptie cu sala de primire si petrecere a timpului liber ;
37 camere ce imbina suprafata generoasa cu deschiderea catre un peisaj superb;
5 apartamente ce beneficiaza de toate dotarile de comfort si o iluminare naturala deosebita.
sala de nunti cu o capacitate de; 200 persoane
restaurant
2 sali de conferinte cu capacitati de 60 persoane respectiv 40 persoane;
sala de fitness;
bucatarii, spatii sanitare, spatii depozitare, toate concepute special pentru aceasta destinatie, si care permit obtinerea avizelor si autorizatiilor necesare alimentatiei publice in cele mai stricte conditii
fiecare camera/ apartament detine baie.
Suprafata totala de teren aferenta Hotelului este de 3.050 mp, cu posibilitatea extinderii acesteia la cerere , din care Suprafata Construita Sc=754,7 mp iar Suprafata Desfasurata Sd=2.475,6 mp.
Amenajamentul din fata Hotelului este unul deosebit,, de tip parc natural cu multa verdeata, existand posibilitatea servirii mesei sau organizarea de receptii in aer liber sau intr-un foisor special amenajat.
Hotelul se afla amplasat la aproximativ 300 m ( cinci minute de mers pe jos) de Manastirea Brancoveanu, la rascrucea cu drumul ce poarta pasii turistilor catre schitul Dejani. Imprejmuit cu brazi, si oferind o splendida imagine a naturii, completata de linistea si serenitatea ansamblului manastiresc, imobilul este unic in ceea ce priveste pozitia si posibilitatile de dezvoltare. Se pot vizualiza imagini foto si video surprinse de turisiti pasionati :Search pe Google : “imagini video Hotel Diana Sambata de Sus” De asemenea puteti vizualiza imagini interesante pe YouTube, Search : « Hotel Diana » sau « Sambata de Sus » . Manastirea Sambata de Sus este cel mai mare schit ecumenic din Europa de Est, turismul din zona este foarte intens, atat vara cat si iarna.
Nici o alta proprietate din zona nu detine fata de principalele drumuri de acces sau fata de principalele obiective turistice, o pozitie mai echilibrata si mai expusa traficului turistic de orice tip. Elemente de atractie:- Manastirea Brancoveanu; - Izvorul Parintelui Arsenie Boca- Schitul Dejani;- Herghelia de cai lipitani de la Sambata;- Moara de apa de la Lisa; - Casa memoriala Octavian Paler- Pastravariile de la Sambata si Dejani;- Conacul Brukenthal;- Domenile de vanatoare vaste din imprejurimi, cu o fauna bogata si valoroasa cinegetic.- Domeniu schiabil si partii de sanius, minunate pentru copii si incepatori - Centrul de echitatie
- trasee montane pentru trekking, ATV, mountain bike, plimbari calare

Utilitatea principala Hotelul ( trei stele in actualul format) este functional si profitabil in ciuda managementului prost si a situatiei financiare dezastruoase a vechilor proprietari, ce au condus la vanzarea prin executare silita a imobilelor si lipsa aproape totala a capitalului de lucru. Cu toate acestea, datorita neintreruperii in functionare, imobilele sunt bine conservate necesitand investitii minore de « improspatare » si de promovare.
Tipurile de turism practicat pana in prezent: ecumenic, de vanatoare, de relaxare, training-uri si conferinte business, alte evenimente; printre clientii hotelului de-a lungul timpului s-au numarat George Becali, Victor Ponta, Ion Tiriac

Utilitati alternative
Au fost identificate de catre experti evaluatori sau prin diverse propuneri primite recent din mediul de afaceri urmatoarele utilitati alternative cu predictii de profitabilitate extrem de atragatoare:
Achizitionarea si amenajarea proprietatii in scopul revanzarii sau inchirierii ( exista discutii in acest sens)
Centru de medicina Lifestyle ( Tip centrul Herghelia din Targu Mures)
Centru de permanenta ( rezidenta) pentru seniori
Centru de pregatire si relaxare pentru sportivi
Centru privat de recuperare pentru anumite tipuri de boli
Tabara privata

Exista cu siguranta si alte utilizari alternative ce pot fi puse in opera, avand in vedere ca:
Proprietatea poate fi extinsa cu usurinta la de la 3050 la 5000 m.
Proprietatea are posibilitatea amenajarii de helioport.

Utilitati
 • Gaz
 • Telefon
 • Cablu tv
 • Centrala proprie
 • Balcon inchis
 • Garaj
 • Boxa
 • Acoperis
 • Gresie
 • Faianta
 • Parchet
 • Termopan
 • Aer conditionat